söndag 17 juni 2012

MYCKET GRILLANDE

på fredagen va de då grill & drinking night @ rons hus , de va sjukt mysigt plus kiva . Träffa även några nya människor , som verkade mycket trävliga ! Kvällen gick då drickande, pratande , sjungande , dansande och shishande !


TACK MASSOR RON ! : super lyckad kväll ( här e då några bilder från gårdagen ! )


Lördagen altså dagen som slutade för prick 17 min sen var jag så med ane,ceci och cassu på stranden .. vi kunde nu int sällskapa så mycke me varann när de kom en spurgu o sitta me oss o vi fick aldrig muntur . Vi hoppade på skoban och åkte med ane till sebbe för att grilla .. grillade då där och rökte shisha :)

de va kiva o se den apan också efter en lång tid , sen när myggorna kom började vi tsega på tv ...
vägen hem gick då mindre bra (MEN INGEN DOG) jag och mina kloka hjärnor saa att joo vi tar mopon och åker längs en stig hem ... o så gjorde vi de , mopon blev fast o mutan men vi två starka kvinnorna lyfte den bort och fortsatte köra , vägen helvetet själv !

men efter en tids kämpande slapp vi bort från vägen och det bästa på andra endan av vägen var en skylt som det stog på ' varning vägen är i mycket dåligt skick ' .. så jep skylten hade rätt , men den va då altså på fel enda av stigen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar